De beste betaalbare 4K-televisies

Superscherp 4K-beeld, grote panelen en goede smart tv-functies. Wij gingen op zoek naar de beste betaalbare 4K-televisies voor een budget tot 700 euro. We letten hierbij op de kwaliteit van het scherm, de kijkhoeken en hoe de prijs zich verhoudt met de kwaliteit. Dit zijn de beste betaalbare televisies.

Beste koop

Philips 65PUS6504

De beste betaalbare 4K-televisie

De Philips 65PUS6504 biedt veel tv voor weinig geld. Zo heeft het geluid een mooi stereobeeld en kan je er zeker goed op gamen. Het contrast is niet heel hoog, maar de kijkhoeken maken dit toestel wel prima geschikt om met de hele familie te genieten.

Lees review € 649 bij Bol.com Vergelijk prijzen van 5 webshops

Waarom wij deze televisie aanraden

Hij kost rond de 600 euro, en dan krijg je toch nog best veel voor weinig. Zo heeft het geluid een mooi stereobeeld en kan je er zeker goed op gamen. Het paneel zorgt niet voor een enorm goed contrast, maar de kijkhoeken maken dit toestel wel prima geschikt om met de hele familie te genieten. Hadden we al gezegd dat-ie rond de 600 euro kost?

Dit moet je weten als je gaat kopen

Deze Philips 65PUS6504 laat zeker een paar steekjes vallen. Zo kan het menu en de bediening een stuk beter en hadden we de reclame voor Ambilight in het menu liever niet gezien. Ook het plastic van de televisie, ‘hoogglanzend zwart’ zoals Philips het zelf noemt, ziet er wel wat goedkoop uit.

Beste voor gamers

LG 65UM7450

De beste betaalbare 4K-televisie voor gamers

De LG65UM7450 is een televisie die veel waar voor z’n (lage) prijskaartje biedt. Zo is de beeldkwaliteit goed en is de bediening erg prettig voor een televisie in deze prijsklasse. De lage inputlag is bijzonder goed voor fanatieke gamers

Lees review € 688 bij PlatteTV Vergelijk prijzen van 5 webshops

Waarom wij deze televisie aanraden

De lcd-televisies van LG maken gebruik van ips-panelen. Dit type paneel heeft over het algemeen een goede kleurweergave, maar het beeld kan donkerder uitvallen als je er niet recht op kijkt. LG heeft bespaard door geen koptelefoonaansluiting in te bouwen, maar de bediening is prettig dankzij webOS en de Magic Remote-afstandsbediening.

Bovendien is de prijs, zo’n 700 euro, heel schappelijk. Al met al een prettige tv die z’n geld meer dan waard is.

Dit moet je weten als je gaat kopen

De 65UM7450 van LG is afgewerkt met plastic. Door het kunststof van een klein beetje reliëf te voorzien, heeft LG de behuizing er net even wat luxer uit laten zien. Als je het vanaf een afstandje bekijkt, doet het een beetje denken aan geborsteld metaal. De randen zijn aan de bovenkant en zijkanten ongeveer een centimeter dik. De onderste rand is een paar millimeter hoger.

Onze research